×

geen producte in winkelmand

VERZENDKOSTEN

Wij versturen gratis vanaf € 50. Is je order lager dan dit bedrag dan rekenen wij de verzendkost door vanaf €7,02 (Bpost) €6,04 ( PostNL) naar BE en vanaf €11,20 ( Bpost ) €8,52 ( PostNL ) naar NL.
In normale omstandigheden zal een pakket binnen de 48u geleverd worden in België en Nederland door Bpost of PostNL. Gelieve er rekening mee te houden dat rond drukke periodes (Sinterklaas, Kerstmis, Pasen etc.) de pakketdiensten eventueel vertraging kunnen ervaren.

RETOURNEREN

Het kan natuurlijk zijn dat een item niet helemaal naar wens is, je mag deze dan uiteraard retourneren. Na verwerking van je retour storten wij het aankoop bedrag binnen 2 dagen aan je terug.
Gelieve via het contactformulier aan te geven dat je een retourzending wilt aanbieden, we antwoorden dan binnen 24u via mail om de verzendgegevens aan je over te maken. Het is verder van groot belang om deze in de originele onbeschadigde verpakking aan te bieden. De retour verzendkost is altijd op kosten van de koper tenzij anders overeengekomen. Wanneer het teruggestuurde product zich niet in de originele staat bevind, behoudt Oh My zich het recht om de klant aansprakelijk te stellen en een schadevergoeding te eisen.

De klant heeft het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen, deze termijn verstrijkt 14 dagen na levering aan huis of afhaalpunt en dient dus voor die tijd aangemeld te zijn via ons contactformulier.